Dit is Ronald Haasert

Op welk project ik het meest trots ben? Op de ontwikkeling en implementatie van de Creative Agency in Lissabon. Deze interne Agency serviced 17 business-units in 13 Europese landen op het gebied van on- en off-line marketing uitingen. Daarnaast verzorgt zij op centraal niveau voor de juiste programmering in de verschillende systemen. Naast dat de kwaliteit van de uitingen en de algehele snelheid van handelen omhoog is gegaan is er op lokaal niveau in 17 bedrijven meer tijd ontstaan om meer en betere lokale marketing te bedrijven. Maar voordat de business-units zich op hun core konden richten moesten er eerst een aantal (digitale) hobbels worden genomen zoals de onderlinge verschillen in:

  • lokale marketing aanpak
  • ERP systemen
  • web-platformen
  • go-to-market strategie├źn
  • klantgroepen
  • bedrijfscultuur

Als team zijn wij erin geslaagd ons op de overeenkomsten tussen de landen/bedrijven te focussen en als team hebben we dan ook de transformatie doorgemaakt op weg naar een veel betere customer experience. Met als grote winnaar, de klant!