Interim Program Manager Global Smart Factory / Smart Industry Program (INGEVULD)

Bij een van onze industriële opdrachtgevers wordt gestart met een Smart Factory / Smart Industry programma voor een fors aantal wereldwijd verspreide fabrieken. Te beginnen met een onderzoek naar de mogelijkheden, plan maken, pilot(s) opzetten en testen. Hieruit moet een global blueprint volgen die wereldwijd moet worden geïmplementeerd.

Hiervoor moet een Request For Information (RFI) traject worden gestart voor de selectie van potentiële leveranciers waaruit een strategische partner moet worden geselecteerd. Samen met deze partner moet een visie, roadmap en referentie architectuur worden uitgewerkt. Vervolgens moet de executie worden gemanaged.

Profiel:

  • Aantoonbare ervaring als Program Manager van global IT programma’s
  • Aantoonbare ervaring binnen de productie / fabrieksindustrie
  • Aantoonbare ervaring met Smart Factory / Smart Industry oplossingen
  • Aantoonbare ervaring met Request For Information trajecten
  • Ervaring met begeleiden van opzet van visie, roadmap en referentie architectuur

Start in maart.

Neem contact op met Jaap van Raalte: jaap@amstelbay.net / +31 647 180872