Business Program Manager Global SAP roll-out (INGEVULD)

Binnen dit wereldwijd opererend bedrijf (25.000 fte, 40 landen) zijn ze bezig met een overstap naar een nieuwe SAP-omgeving (S/4HANA). Vanuit IT geeft men aan het voor elkaar te hebben. Pilots in kleinere landen hebben dat uitgewezen. Nu moet de business-kant nog in stelling worden gebracht en zich committeren.

Hiervoor zoeken we een Business Program / Delivery Manager die aan de ‘niet-IT-kant’ kan zorgen voor een succesvolle overgang. Dus de Business erbij betrekken, resources beschikbaar krijgen voor aanpassing van nieuwe processen en werkwijzen, afstemming met de betrokken disciplines (oa Finance, Supply Chain), adaptie, trainingen indien nodig, etc. Uiteraard ook het totale stakeholder management. Plan voor de businesskant moet nog opgezet worden.

Dit wordt een (jarenlange) fulltime opdracht. Internationale roll-out ervaring is een must.

Start: asap

Voor informatie neem contact op met Jaap van Raalte (jaap@amstelbay.net)