Vind je het leuk om Nederlandse bedrijven te helpen met hun internationale expansie?

Onze opdrachtgever heeft een platform dat internationale ondernemers faciliteert om waar ook ter wereld makkelijker en sneller zaken te doen. Een product verkopen in Rusland, China of Zuid Amerika, leveranciers vinden in Azië of Oost Europa, juridische ondersteuning ter plaatse, allerlei praktische zaken, contactpersonen, het wordt allemaal geboden. In deze tijd natuurlijk zeer gericht op digitaal zaken doen en digitale ondersteuning en dus digitalisering van alles wat er wordt geboden.

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening zijn allerlei trainingen en cursussen die in samenwerking met diverse partners worden aangeboden en verder moeten worden uitgebouwd. Voorbeelden zijn ‘Hoe zaken te doen in …’, ‘Zakelijke etiquettes in …’, ‘Hoe zakenpartners te vinden’, etc.

Hiervoor zoeken wij een Product Owner die volledig los kan gaan op het uitbreiden van het trainingen en cursussenaanbod, samenwerkingen met partners, eCommerce afhandeling, promotie, etc.. Alles gericht op waardecreatie voor de doelgroep internationaal opererende ondernemingen met groeiambities.

Je werkt nauw samen met training eigenaren en het team dat de analytics en marketing verzorgen.

Profiel:

 

Overige informatie: