Project Manager Digitalisering Sales (INGEVULD)

Dit is weer een leuke!

Onze B2B opdrachtgever (7000 wn’s verspreid over NL en België)) is bezig met een organisatiebrede digitale transformatie. Een onderdeel is het digitaliseren van de verkooppropositie en het verkoopproces. Het volledige prospect en klant(worden)proces moet een (vrijwel) volledige digitale service worden. Daar moeten diverse streams voor worden opgezet. Producten en diensten moeten online naar klantsegmenten worden opgezet en aangeboden (zoveel mogelijk zelfservice). Inrichting customer journey. Igv klantworden moeten koppelingen worden gelegd naar het interne ERP (incl master data), Salessysteem (Salesforce) en de daaraan gekoppelde segment/doelgroepspecifieke calculaties. Zorgdragen voor de interne adaptie (400 verkopers, trainingen, stakeholder management) aan deze nieuwe manier van werken (veranderingen!), etc. Kortom, een mix aan verandering voor people, process en technologie/IT.

Hiervoor zoeken we een Business Project Manager met ervaring op de bovenvermelde terreinen en het managen van meerdere streams tegelijk.

Locatie: in principe op afstand en af en toe op kantoor

Start: per 1 september 2021 (eventueel eerder ook mogelijk)

Inzet: 40 uur

Looptijd: initieel 6 maanden met optie tot verlenging

Meer informatie: Jaap van Raalte:  jaap@amstelbay.net / 0647 180 872