Interim Project Manager Software ontwikkeling (ingevuld)

We hebben een interim vacature te vervullen voor een Project Manager Software ontwikkeling bij een bedrijf dat software ontwikkelt voor transportmanagement voor de internationale logistieke sector. Er worden een paar grote (legacy) pakketten gemoderniseerd (oa naar de Cloud en Microservices). De Project Manager wordt verantwoordelijk voor de modernisering van het grootste en belangrijkste pakket, wat specifiek voor 1 grote internationaal opererende klant wordt gemoderniseerd en fors wordt uitgebreid. Core Technology en Product Ownerteam zit in Nederland, 4 Scrum teams in Roemenië. Totale organisatie is nu ongeveer 50 fte en zijn hard naar uitbreiding op zoek op alle fronten.

Belangrijke qua profiel: ervaring met begeleiden van (agile) softwareontwikkeling, stakeholder management (stuurgroep en boardlevel van klant), people management, traditioneel project management in combinatie met (groei/ontwikkeling naar) agile development.

Voor deze opdracht zoeken we iemand voor minimaal een jaar die in ieder geval 4 dagen per week kan vervullen en liefst 5. Iedereen werkt (nu nog steeds) vanuit huis.

Start/instroom per september. Kantoor is in de buurt van Den Bosch.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met jaap@amstelbay.net / 0647 180 872