Informatie Analist / Business Analist digitaal examineren (ingevuld)

Een van onze opdrachtgevers is een onderwijsinstelling (20.000 studenten, met vele opleidingen en locaties) waar we bezig zijn met de ontwikkeling van digitaal examineren. Om de informatiestromen, bedrijfsprocessen en de daarbij te gebruiken systemen in kaart te brengen is een Informatie / Business Analist nodig die de IST en SOLL-situatie beschrijft. Er moet een informatiearchitectuur worden opgesteld en business requirements moeten worden achterhaald en vastgelegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een referentie architectuur die wordt gebruikt binnen het hoger onderwijs (Hora) en beroepsonderwijs (Mora). Je spreekt o.a. met directies, examen coördinatoren, onderwijs managers, logistiek, IT. Ervaring binnen onderwijs instellingen en/of kennis van onderwijslogistiek en/of examineringsprocessen en –systemen is een pré.

Inzet: ongeveer 3 dagen per week voor een periode van minimaal 6 maanden met optie tot verlenging.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met jaap@amstelbay.net / 0647 180 872

#informatieanalist #businessanalist #onderwijslogistiek #examineringsprocessen