Gave job voor een software architect die betrokken wil zijn bij grote applicatie modernisering.

Onze opdrachtgever ontwikkelt software voor global transportmanagement in de internationale logistieke sector die alle gebruikers in de keten helpen. Deze diverse en grote applicaties worden gebruikt door grote internationaal opererende logistieke dienstverleners. De ontwikkelteams van onze opdrachtgever hebben direct contact met deze Nederlandse logistieke dienstverleners om de applicaties naar hun wens te optimaliseren en door te ontwikkelen.

Op dit moment worden alle applicaties gemoderniseerd naar cloud based micorservices. Dit zijn forse uitdagingen. Per applicatie wordt een jaar uitgetrokken om de modernisering te realiseren.

Het core architectuur team zit in Nederland, wat weer opgedeeld is in ontwikkelteams per applicatie, die allen een software / project architect hebben. De Scrum-ontwikkelteams zitten in Roemenië. Voor binnen een van deze ontwikkelteams zoeken we een software architect.

Als Software / Project Architect ben je onderdeel van een team met o.a. een Product Owner, Requirement Specialists en Developers en de spil tussen het core architectuur (beleid) team. Tevens stuur je de diverse Scrum ontwikkel teams in Roemenië aan. Je helpt mee met de opzet van de architectuur, maar je ontwikkelt ook mee, zowel aan de front- als de backend.

 

De nieuwste applicaties zijn microservice based en draaien in een Azure cloud in Kubernetes containers. Backend is in DotNET, frontend in de nieuwste versie van Angular. Verder wordt gebruik gemaakt van moderne technieken, zoals Docker CI/CD, Elasticsearch, Mongo, RabbitMQ, Sendgrid/Twillio en agile methodieken.

 

Inzet: fulltime

Start: per direct

Locatie: nu nog vanuit huis, maar wanneer weer mogelijk naar 50/50 thuis en op kantoor

Meer info nodig: Jaap van Raalte, jaap@amstelbay.net / 0647 180 872