Onze opdrachtgever ontwikkelt software voor global transportmanagement in de internationale logistieke sector die alle gebruikers in de keten helpen bij hun internationale transportlogistiek en afhandeling. Deze complexe en zware applicaties worden gebruikt door grote internationaal opererende logistieke dienstverleners.

De ontwikkelteams van onze opdrachtgever hebben direct contact met deze Nederlandse logistieke dienstverleners om de applicaties naar hun wens te optimaliseren en door te ontwikkelen. Per applicatie wordt een jaar uitgetrokken om de modernisering te realiseren.

Het core architectuur/development team zit in Nederland en daaronder vallen een aantal ontwikkelteams per applicatie. Die teams bestaan uit een software / project architect, een Business Analist, een Product Owner en een aantal Developers. Aan deze teams zijn near-shore Scrum-ontwikkelteams toegevoegd die als 1 team de software moeten ontwikkelen.

Voor binnen een van deze ontwikkelteams zoeken we een Informatie Analist / Business Analyst / Requirements Engineer. Samen met de Product Owner schakel je tussen de opdrachtgevers en de ontwikkelteams. Doel is om de business requirements boven tafel te krijgen en om te zetten in user stories op basis waarvan het SCRUM team de juiste software kan opleveren. Het invullen van de rol van Product Owner kan tevens tot het takenpakket behoren.

Inzet fulltime

Looptijd is langlopend

Start per direct

Nederlands sprekend

Interesse? Neem contact op met jaap@amstelbay.net