Transitie Programma Manager (ingevuld)

Weer een topopdracht voor een Transitie Manager!

Amstelbay gaat weer betrokken worden bij een geweldig veranderprogramma.

Voor een MKB-organisatie (<100 fte) in Noord Holland zijn we op zoek naar een Transitie / Verander / Change / Programma Manager die een 3-jarig programma kan opzetten, team opbouwen en implementeren. Het gaat om het transformeren van de organisatie qua processen, ICT en cultuur. Met de overstap naar de standaard oplossing Microsoft Dynamics in de Cloud (ERP en CRM), wordt direct de organisatorische verandering gestart. Hieronder valt o.a.: aanpassing aan het nieuwe systeem, optimalisering van de bedrijfsprocessen, inrichting meer agile way of working, meer professionalisering. Dit vergt een cultuur verandering, maar wel op een hands-on wijze.

Inzet: fulltime, maar zeer flexibel qua thuis/kantoor werken

Commitment: 3 jaar

Locatie: Noord Holland

Voor informatie: Jaap van Raalte, jaap@amstelbay.net / 0647 180872