Process / Project Manager global Digital Asset Management System implementation (ingevuld)

Voor een wereldwijd opererend Nederlands bedrijf in de logistiek van groot materieel met operaties in Nederland, de VS en Azië moet een Digital Asset Management worden opgezet, ingericht en geïmplementeerd. Het gaat hierbij tevens om procesoptimalisatie.

Deze organisatie heeft een zeer beperkte IT-organisatie. Ondersteuning vanuit IT is er nauwelijks. Uiteraard moet er wel een projectteam worden opgezet in de verschillende landen voor het ontwerpen, de realisatie en adoptie van de nieuwe manier van werken en het gebruik van de nieuwe IT-oplossing. Hiervoor zoeken we iemand die dit alleen en zelfstandig kan doen.

Wat moet er gebeuren: identificeren en modelleren van de gewenste manier van werken en procedures mbt asset management processen, ervoor zorgen dat iedereen op alle continenten akkoord is met het procesontwerp, inrichting van de rollen en verantwoordelijkheden binnen de wereldwijde organisatie. Als projectcoördinator verantwoordelijk voor de planning en begeleiding van de implementatie.

Degene die dit gaat doen moet de rol van proces/business analist en project manager in-één kunnen vervullen.

De USA staat als eerste op de agenda om te worden geïmplementeerd in de komende 6 maanden. Daarna volgen de implementaties in Nederland en Azië.

Het helpt als je ervaring hebt in de hoek van logistiek en voorraadbeheer van materieel en onderdelen, supply chain management en asset management. Thuis zijn in process modelling is noodzakelijk.

 

Start: per direct (januari/februari 2022)

Inzet: full time

Looptijd: 6 maanden met optie tot verlenging

Locatie: Hoofdkantoor in NL (1 dag/wk, rest vanuit huis) en ongeveer 2 weken per maand in buitenland

 

Voor nadere informatie kun je terecht bij Jaap van Raalte (jaap@amstelbay.net / 06 47 180 872)