Onze opdrachtgever biedt een uitgebreid scala aan diensten en heeft een online platform waarmee ze Nederlandse MKB-bedrijven helpen om makkelijker, beter geïnformeerd en geprepareerd, sneller, etc. zaken te kunnen doen in het buitenland, waar ook ter wereld. Juist die Nederlandse bedrijven die iets (unieks) produceren of een interessante dienst hebben, maar (nog) niet de sales en/of marketing hebben om hun weg te vinden of afnemers te vinden die ze zo graag wel zouden willen bereiken, in Duitsland, Spanje, Zuid Amerika, Midden Oosten of Azië of waar dan ook. In Nederland hebben we een paar honderdduizend MKB-bedrijven en daarvan zijn enkele tienduizenden MKB-bedrijven met ieder weer diverse functies/rollen die in het buitenland aan de gang willen. Hoe deze bedrijven en mensen te vinden? En hoe deze allemaal terecht te laten komen in het SalesForce CRM systeem.

Hiervoor zoeken we een Growth CRM Online Marketeer die het leuk vindt om de dagelijkse operatie zelf uit te voeren en het tevens in zich heeft om (eventueel) andere interessante tools erbij te halen (marketing automation) om veel sneller de base met contacten op te bouwen die helpen sneller te converteren naar de dienstverleningen die in het platform worden geboden door allerlei partners, zoals trainingen mbt commercieel succes in verschillende culturen, juridische start-up-hulp per land, handelsreizen, etc.

Tevens wordt nauw samengewerkt met publieke en private partners in handelsbevordering. Ook in die samenwerking is een optimale marketing/CRM en contentstrategie nodig. Uitgebreid stakeholder management dus.

Dus nu als een dolle de base aan contacten uitbouwen met focus op conversie en ondertussen het fundament leggen voor de toekomst met zoveel als mogelijk geautomatiseerde inrichting van processen voor growth marketing.

Verder wordt er gewerkt met Squads en Sprints en er moet een geoliede agile way of working komen met uitproberen en verbeteren.

Hoe leuk allemaal?!

Ervaring met Salesforce, Pardot, Search Engine Optimization, Google Analytics, Linkedin, Content en Partner Marketing?

Start: asap

Inzet: 6 maanden 36 uur per week, met optie tot verlenging

Locatie: Den Haag en veel vanuit huis

Interesse, neem dan contact op met Jaap van Raalte, jaap@amstelbay.net / 06 47 180 872