Informatie Analist Architect

Dit is weer een mooie opdracht om een bedrijf te helpen met hun digitale optimalisatie. Onze opdrachtgever is een zeer vernieuwend energiebedrijf dat over moet stappen naar een nieuw Microsoft Dynamics Mecoms 365 platform. Deze overstap wordt direct gebruikt om alle processen weer onder de loep te nemen en beter en opnieuw in te richten. Dit geldt voor het gehele organisatie en bedrijfsproces en raakt data flows, data management, slimme meters, klimaatbeheersing, ICT (Cloud) Architectuur, klant onboarding, customer service, facturatie, etc. Het betreft tevens een overstap naar een cloudomgeving.

Hiervoor zoeken we een Informatie Analist die tevens de rol van Informatie Architect kan vervullen om de nieuwe informatie architectuur in te richten.

Inzet: full-time

Start: Februari 2022

Looptijd: 6 mnd, met optie tot verlenging

Interesse: Jaap van Raalte jaap@amstelbay.net / 0647180872