Project Manager nieuwe / online werkplek (ingevuld)

Bij een van onze opdrachtgevers zoeken we voor binnen de ICT een Project Manager die het inrichten van een nieuwe werkplek kan managen/coördineren. Binnen de IT-organisatie zijn diverse projectleiders bezig met de diverse technische onderdelen van de gehele oplossing; dus de selectie en aanschaf van de hardware, software en applicaties plus de gehele inrichting daarvan op de pc’s (virtualisatie/vdi) voor de eindgebruikers.

Hiervoor zoeken we iemand die inzicht en overzicht in de status van die diverse onderdelen kan creëren, voortgang kan maken, deze diverse projectleiders kan najagen en hierover kan rapporteren aan het ICT-management.

Start: begin februari 2022

Inzet: fulltime

Looptijd: 3 maanden, met optie tot verlenging (inschatting is 6 – 9 maanden)

Locatie: Regio Rotterdam

Interesse: neem contact op met Jaap van Raalte (jaap@amstelbay.net / 0647180872)