We helpen weer een geweldig online b2c retailbedrijf wat duurzame producten verkoopt in Nederland, België en Duitsland. Het is een social enterprise die als missie heeft om social impact te hebben en positieve maatschappelijke veranderingen in gang wil zetten. Onlangs werd een van hun producten nog als beste getest tussen allerlei grote merken met óók niet-duurzame producten. Hoe mooi is dat!

We zijn op zoek naar een hands-on digital marketing / sales consultant die kan helpen het fundament goed neer te zetten voor een verdere uitbreiding binnen de huidige landenoperaties en groei naar andere Europese landen, zoals Frankrijk en de UK. Vragen als ‘Hoe ziet de huidige omgeving (Exact Online, Magento CMS, Digital Asset Management Systeem, Warehouse Management Systeem, Online Marketing) eruit, hoe hangt dat met elkaar samen en hoe moet het eruit gaan zien gezien de toekomstplannen?’, ‘Is dit scalable nu de verkopen gaan knallen?’, ‘Standaard oplossingen of laten ontwikkelen?’, etc.

Moet dus iemand zijn die kan meedenken over de functionele technologie, de digitale architectuur, de logistieke keten, etc. en die hands-on kan meedoen om dit allemaal voor elkaar te gaan krijgen. Praktisch denkend en begrijpt wat online sales en marketinggroei betekent voor de organisatie en haar partners nu en voor de nabije toekomst.

Super leuke locatie aan een van de Amsterdamse grachten en uiteraard vanuit huis

Start of instroom in overleg

Interesse? Jaap van Raalte, jaap@amstelbay.net, 0647180872