Groot international 3-jarig roll-out programma van “one platform”

Amstelbay is weer betrokken bij een geweldig groot internationaal roll-out programma. Gaat om een bedrijf met ongeveer 1 mld omzet en 60 OpCo’s in iets van 15 landen die naar een gecentraliseerd en geharmoniseerd platform moeten voor al hun business applicaties (ERP, CRM, CMS, eCommerce, etc). Visie en voordelen zijn opgesomd. Uitgangspunt is de digitalisering van de Customer Experience. Daarnaast kostenbesparingen en faciliteren van omzetgroei door “One-platform” en “templatetisering”. Tevens daaronder dataoptimalisatie vanwege verschillend aantal ERP’s. Voor dit programma is 3 jaar uitgetrokken.

Het high-level plan wat er nu ligt moet verder concreet worden uitgewerkt door het onderstaande team.

Wij zijn gevraagd te voorzien in de Programma Manager voor het gehele programma (reeds ingevuld), een Project Manager Integration (reeds ingevuld), een Enterprise Data Lead / Enterprise Data Architect en een Enterprise Integration Architect.

Vacature Enterprise Data Lead / Enterprise Data Architect

Doel van deze functie:

Vacature Enterprise Integration Architect 

Doel van deze functie:

Start: zo snel als mogelijk (er wordt rekening gehouden met de vakantieplannen)

Inzet: fulltime

Locatie: Midden-Nederland

Looptijd: 3 jaar

Voor meer informatie of vragen kan contact worden opgenomen met Jaap van Raalte, jaap@amstelbay.net / +31 647 180 872