Senior Project / Programma Manager software applicatie implementatie

Bij een groot bedrijf wordt hun belangrijkste core operational software applicatie vervangen inclusief een aantal aanpalende applicaties. Bovenop de standaard oplossingen zullen ook de nodige custom made aanpassingen ontwikkeld moeten gaan worden. De leveranciers van deze standaard oplossingen zijn buitenlands.

Het programma is nog in de opstartfase en zal zo’n 2 tot 3 gaan duren. Het budget beslaat enige tientallen miljoenen. Alles vindt plaats in en vanuit Nederland, maar het is wel een internationale setting.

Binnen het programma zijn een aantal project managers verantwoordelijk voor de inhoudelijke kant. De Senior Project / Programma Manager zal moeten zorgen voor de programma governance en structuur, creëren van inzicht en overzicht, zelf goede (financiële) rapportages kunnen opstellen (high over en in detail waar nodig) en zal goed thuis moeten zijn in (C-level) stakeholder management. Kennis van softwareimplementaties is noodzakelijk.

Kunnen starten in september zou heel fijn zijn.

In geval van interease kun je contact opnemen met Jaap van Raalte, jaap@amstelbay.net, 06 47 180 872