Interim Senior Project Manager ERP Dynamics 365 Implementatie

De interessante en grote programma’s blijven maar binnenkomen. Nu wéér een grote ERP-consolidatie van tig naar 1 Microsoft Dynamics 365 F&O omgeving. Uitrol over Nederland en België.

 

Ook hier hebben we weer een stevige senior Project Manager nodig die op C-level kan acteren met aantoonbare ervaring met ERP-migraties/implementaties en bij voorkeur met overgang naar MS Dynamics 365. Er zitten ook nog andere applicatie bij, oa voor Asset Management. Programma is in de opstartfase met oa teamformatie en contracteren van de IT-partner. Vanaf oktober programma opzet en voorbereiding op de blueprinting periode voor de vastlegging van de future state die vanaf januari 2023 moet gaan starten. Gehele programma en blueprinting is in samenwerking met een internationale system integrator.

 

Belangrijk gegeven: je werkt samen met een relatief jongere Programma Manager (in vaste dienst) die je moet helpen/coachen.

 

Start: begin oktober. Inzet fulltime. Looptijd: 2 – 3 jaar

 

In geval van interesse graag contact opnemen met Jaap van Raalte, jaap@amstelbay.net / 06 47 180 872