Interim IT Enterprise Integration Architect Global Software Applications

Interim IT Enterprise Integration Architect Global Software Applications

Ook dit is weer een zeer omvangrijk global digital transformation program van oud naar nieuw!

Bij een van onze relaties in de logistiek worden hun belangrijkste zelf gebouwde core global enterprise business applicaties gemoderniseerd. Alles wordt helemaal opnieuw gebouwd, van een aantal separate grote applicaties naar één grote single sign-on best-of-breed online omgeving met alle applicaties en services in één, waar alle klanten en gebruikers vanaf waar dan ook bij moeten kunnen. Het betreft het totale wereldwijde aanvraag, pricing/price quoting (CPQ), order, contracting en afhandelinsgssysteem. Dit moet tevens worden gekoppeld en geïntegreerd met een aantal andere applicaties, zoals de financiële en de CRM (Salesforce) applicaties, maar ook met andere systemen binnen de gehele corporate IT-omgeving. Dat wat vervangen gaat worden is groot en complex waar tientallen manjaren ontwikkeltijd in zit.

We zoeken een Enterprise IT-Architect voor het opzetten van het nieuwe architectural design en de organisatiebrede samenhang (visie). Die kan helpen bepalen wat in welke oplossing wordt gebouwd of niet (afwegen, afhankelijkheden, kaderen, toekomstvast). Die kan zorgen voor de vernieuwing terwijl de verkoop gewoon doorgaat. Die ervaring heeft met Solution en Integratie Architectuur, applicatie integratie en het aansturen van meerder Architect/Design Teams (begeleiding, coaching).

Voor meer informatie graag contact opnemen met Jaap van Raalte (jaap @ amstelbay.net / 06 47 180 872)